Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

VAC1805001

Marketing Manager Sealskin (M/V) - Fulltime

Ben jij een commerciële strateeg met een creatief handschrift, die uitstekend zijn of haar weg vindt binnen een dynamische omgeving en verandering ervaart als een uitdaging? Bij Sealskin zijn wij op zoek naar een ondernemende, hands-on Marketing Manager. Een teamspeler die sterke relaties kan opbouwen!

Wat ga je doen?
Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het marketing- en communicatiebeleid. Je verhoogt ons merk- en productbewustzijn op de sanitair markt bij retailspecialisten, groothandels en installateurs in de Benelux. Je analyseert marktontwikkelingen en identificeert kansen om te groeien. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het marketingplan voor Sealskin. Jouw creativiteit zorgt ervoor dat we originele en eigenzinnige campagnes smeden en daarnaast voer je on- en offline creatieve programma's en promoties uit die de verkoop stimuleren en bijdragen aan ons commerciële succes. Je werkt nauw samen met Sales, Brand Management & Productmanagement en rapporteert aan de Managing Director van Sealskin.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Je bent de projectmanager en eindverantwoordelijk voor marketing en / of communicatie gerelateerde projecten / campagnes van Sealskin.
  • Je bent onze expert in de professionele sanitaire markt en deelt jouw kennis intern en extern. Je ondersteunt ons verkoop- en distributienetwerk met jouw expertise.
  • Je voedt de innovatieroute en in nauwe samenwerking met verkoop, productmanagement en de brandmanager, ben je betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten, functies, USP's en het voorbereiden van marktintroducties.
  • Je draagt bij aan het opzetten en ontwikkelen van de marketingdatabase, CRM & PIM-systemen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie binnen Sealskin en wordt het belangrijkste contactpunt met merkbeheer en bureaupartners.
  • Je meet de prestaties van alle marketingactiviteiten en campagnes en evalueert deze tegen doelen (ROI en KPI's). Je rapporteert periodiek over de marketingactiviteiten en stuurt bij waar nodig.

Herken jij jezelf hierin?
We zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding richting Marketing. Onze ideale kandidaat heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van B-to-B en B-to-B-to-C marketing en inzicht in de dynamiek van het werken met handelspartners. Daarnaast is het een pré als je marketingervaring hebt in duurzame consumptiegoederen, zoals interieurproducten, badkamerproducten en het werken met A-merken. Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je creatief, energiek en gepassioneerd over het maken van impactvolle marketingcampagnes? Dan is ons wensenlijstje compleet!

De organisatie
Coram International, is een holdingmaatschappij met 19 werkmaatschappijen in 8 Europese landen. De Coram Group produceert en vermarkt een breed assortiment badkamerartikelen voor een gevarieerde groep klanten: badkamerspeciaalzaken, installateurs, grote retailers in de DHZ, woninginrichting- en huishoudzaken, warenhuizen en webwinkels. Coram’s bekendste merken zijn Sealskin, Tiger,  Geesa en Impey.

Het aanbod
Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een marktleidende speler op de sanitairmarkt, met grote ambities. Verder kun je rekenen op:

  • Een goed salaris met auto van de zaak.
  • Een goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?
Mail dan je sollicitatie met cv. naar Charlotte Janssen, HR Officer: hr@coram.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Charlotte op: 06-15171487.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.