Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Een douche bad combinatie

De laatste jaren worden er steeds meer douches ingebouwd, waarbij dat in een aantal gevallen leidt tot een compromis omdat de ene persoon liever een douche neemt terwijl de andere wellicht liever in bad gaat. Of je wil elke dag douchen, maar voor het extreme wellness gevoel ga je aan het eind van de week of op een rustige weekend dag toch graag een uurtje in een ontspannend warm bad liggen. Dan is een keuze tussen een bad of een douche erg moeilijk. Om ruimtes te besparen kunt u bij Sealskin een compact bad kopen. Hiermee bespaard u ruimte maar de compactserie weet toch aan iedere badkamer de juiste sfeer te geven. 

Douche en bad allebei mogelijk

Een douche bad combinatie is niet een compromis tussen een net niet bad en een net niet douche. In het Sealskin assortiment zitten bijzonder luxe baden waarbij het uiteinde uitloopt om een vlakke en ruimtelijke douchevloer te creƫren. Het enige verschil met een douche is dat je daadwerkelijk in het bad moet stappen, aan de andere kant heb je daardoor wel de mogelijkheid om lekker af te douchen na een ontspannen badsessie of juist andersom, lekker te badderen na een goede schoonmaakbeurt onder de douche.

Douche bad combinatie design

Sealskin baden bieden erg goede mogelijkheden om een bad douche combinatie te maken. Hierbij kunt u door het inzetten van een douchescherm of badscherm een waterdichte afwerking van de douche naar de buitenkant maken zodat niet de badkamer drijfnat wordt na een douche. Door de grote instap in het bad waarbij de lengte van het bad een uitstap naast het scherm mogelijk maakt is er geen klapwand nodig. Dit verhoogt het comfort en voorkomt lekkages.

Het ergonomische ontwerp van onze bad series stelt u in staat een douche bad combinatie te plaatsen, zodat u geen compromis hoeft te maken in de keuze tussen bad of douche. De oplossing is een luxe en mooi vormgegeven bad-douche met de voordelen van beiden op een kleiner oppervlak.

Wegens een wisselend assortiment is het op dit moment niet mogelijk om een douche bad combinatie te kopen bij Sealskin. We hebben hiervoor wel een aantal alternatieven baden zoals:

 
Terug naar overzicht