Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Antislipmat

In badkamers en zeker in de douche wordt over het algemeen met blote voeten gelopen. Voor de tegelvloeren zijn er heel mooie sets badmatten en toiletmatten om geen koude voeten te hoeven hebben. Echter voor in het bad of in de douche zelf gaat het niet om koude voeten hebben ja of nee, maar hebt u uit veiligheidsoverwegingen behoefte aan een antislipmat.

Voorkom uitglijden met een antislipmat

Bij het met blote voeten staan en bewegen in de badkuip of douche cabine is er een kans op uitglijden. Dit komt door het feit dat de meeste douchevloeren en ligbaden van een glad materiaal zijn, wat niet minder glad wordt in combinatie met water en zeep. Uitglijden in badkamers is een zeer aanzienlijk percentage van de ongelukken die in huis plaatsvinden. Dit is dan ook de reden dat de vraag vanuit onze klanten naar een passende oplossing hiervoor ons ertoe gebracht heeft om ook hiervoor een lijn producten te ontwikkelen, te weten verschillende uitvoeringen en modellen antislipmat en antislip stickersets.

Antislipmat en stickersets

Een antislipmat is niets meer of minder dan een rubberen of PVC mat die zo is ontworpen dat hij goede grip geeft aan de badganger, zonder dat het een broeinest van vuil wordt of de doorstroming belet. Een set stickers is bedoeld om op iets uit elkaar liggende plaatsen in het bad of de douchevloer te plakken, zeker handig bij een bad douche combinatie waarbij je staat in het bad, vaak van acryl gemaakt en daardoor potentieel glad. Op die manier ontstaan er ruwere stukjes op de vloer die extra grip bieden om veilig te kunnen staan, zelfs wanneer het nat is.

Antislipmat voor extra veiligheid en comfort

Een antislipmat of de speciale antislip stickers zijn met name interessant voor mensen die slecht ter been zijn, zich niet comfortabel voelen op een glad oppervlak, of gezinnen met kleine kinderen. De antislipmat is verkrijgbaar in diverse kleuren, in het rond of in het vierkant en egaal of met een motief of zelfs plaatje erop van bijvoorbeeld eendjes. Zo ziet u maar, in ieder badkamer past een Sealskin antislipmat.
Terug naar overzicht