Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Whirlpool in de badkamer

De whirlpool, steeds meer voorkomend in de Nederlandse badkamers. Heerlijk ontspannen in uw eigen huis, waardoor u niet meer naar een hotel of een sauna hoeft te gaan om te genieten van een wellness sensatie. Het wordt ook wel gezien als hydro-therapie. Door middel van de whirlpool bubbels ontspant het de spieren en krijgt u een ontspannen gevoel.

Mensen kiezen steeds vaker voor een whirlpool, waardoor er meer inzicht ontstaat in wat gewenst is in een goede, prettige whirlpool. Zo bleek dat het geluid van de pomp als erg storend over kan komen, wat dan ook is aangepakt. Daarnaast is de pomp tegenwoordig netjes weggewerkt in het geheel, zorgend voor een strak en trendy design.

De vier Sealskin whirlpool systemen

 • Refresh
  Bij de Refresh wordt het badwater aangezogen en met kracht weer terug het bad in gespoten. Hierdoor ontstaan er in de whirlpool naast bubbels in het bad ook een circulatie van het water. 
 • Relax
  De Relax heeft als verschil dat hier alleen warme lucht in het bad wordt gespoten waardoor er bubbels ontstaan. Dit zorgt voor meer zachtheid en ontspanning in uw whirlpool. De belletjes die eruit komen zijn van minimaal formaat, met duizenden tegelijk en niet met een harde straal.
 • Revive
  De Revive zegt het al zelf, deze heeft namelijk een combinatie van het systeem van de Refresh en Relax beide. Deze twee whirlpool systemen zijn afzonderlijk van elkaar te regelen.
 • Revive Ultimate
  Bij de Revive Ultimate spreken we in de overtreffende trap, dit whirlpoolsysteem biedt namelijk alle whirlpool mogelijkheden.

Mogelijkheden van de whirlpools

Alle whirlpools van Sealskin zijn tegenwoordig voorzien van een afstandsbediening, met uitzondering van de Relax Snooze waarbij de bediening in de badrand zit verwerkt. Hierdoor kunt u vanuit uw ligpositie de whirlpool bedienen en hoeft u niet meer overeind te komen om hem in te stellen, wat ook weer zorgt voor een strakker design.

U kunt ook kiezen voor de eventuele LED verlichting, bij sommige whirlpools is dit als optie mogelijk. Voordeel is dat bepaalde kleuren een effect hebben op het lichaam. Zo zorgt blauw voor een betere stofwisseling of als u voor rood kiest, een betere bloedcirculatie. Het is ook te combineren zodat de verschillende kleuren elkaar een voor een afwisselen.
Terug naar overzicht