Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Douchewanden op maat in de badkamer

Douchewanden op maat zorgen ervoor dat al het sanitair in de badkamer niet nat wordt en de warmte in de doucheruimte blijft hangen. Iedereen heeft zijn eigen smaken en voorkeuren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw douchewanden op maat te laten maken zodat het geschikt is voor zowel iemand die bovengemiddeld lang of breed is of voor iemand met een schuin dak. Daarom levert Sealskin voor iedereen die dat wenst, op maat gemaakte douchewanden. Deze kunnen gaan tot een hoogte van maar liefst 225 cm! Vanzelfsprekend is het dan ook mogelijk om onze douchedeuren op maat te laten maken. Bekijk ons complete assortiment douches voor alle mogelijkheden.

Veiligheidsglas

Alle douchewanden op maat van Sealskin worden gemaakt van het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas. Hierdoor is de kans op verwondingen minimaal. Mocht de glazen douchewand toch alsnog kapot gaan, dan valt het in honderden stukjes die niet scherp zijn. Hierdoor heeft u geen scherpe glasscherven liggen wat bij normaal glas wel van toepassing is. De optionele glazen douchedeur wordt dan ook van dit materiaal gemaakt, zo ook onze glazen douchecabines.

Montage van douchewanden

Het monteren van uw douchewanden op maat kan op verschillende manieren worden gedaan. Hier is het erg afhankelijk van wat voor soort douche u heeft. Zo kunt u een gesloten douchecabine hebben met een douchedeur, een douche inloop, 5 hoek douchecabine of een cabine met hoekinstap bijvoorbeeld. Bij sommige manieren van installeren wordt er gebruik gemaakt van stabilisatiesteunen waarbij de douchewand aan de muur en aan de vloer wordt vast gemonteerd. Dit is het geval bij een inloopdouche.

Onderhoudstips

Om uw glas mooi en helder te houden, is het belangrijk om de juiste reiniger voor uw douchewanden op maat te gebruiken. Gebruik nooit schurende of bijtende middelen. Voordat u gaat schoonmaken, is het belangrijk om alles met schoon water af te spoelen. Hierna kunt u gebruik maken van Sealskin Douchereiniger.

Sommige van onze modellen hebben als optie een Sealglas coating. Deze coating zorgt ervoor dat het glas van uw douchewanden makkelijker schoon te maken is en water en vuil afstotend is. Vraag hiernaar bij een van onze verkooppunten.
Terug naar overzicht