Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Douchegordijn, privacy en bescherming

Het douchegordijn is een belangrijke badkamer accessoire binnen uw badkamer als het gaat om het douchewater binnen de doucheruimte houden. In de meeste situaties waar een douchegordijn aan een douchestang wordt geplaatst gaat het om het douchen in een ligbad of een doucheruimte zonder douchecabine of douchewand met eventueel een douchedeur. Het voorkomt een natte badkamer en kan in verschillende kleuren en designs geleverd worden. Sealskin biedt voor de keuze van een douchegordijn een ruim assortiment aan.

Een douchegordijn wordt opgehangen aan een douchegordijnstang met verschillende soorten doucheringen. Deze ringen zijn er in verschillende vormen, van de gebruikelijke eenvoudige ring tot de vorm van een bloem. Alle vormen worden geleverd in setjes van 12 stuks.

Uitvoeringen douchegordijn

Naast de bescherming van de badkamer voor ongewenst water, wordt het douchegordijn ook gebruikt voor een decoratief doeleinde. Er zijn tal van kleuren en dessins mogelijk, zodat iedere badkamer kan worden voorzien van een mooie en vooral bijpassend douchegordijn. Het materiaalgebruik van onze douchegordijnen is 100% polyester, pvc of katoen. Voordeel hiervan is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. U kunt ze gewoon in de wasmachine doen en daarna laten drogen. De maten van een douchegordijn zijn 180 cm bij 200 cm.

Onderhoud van het douchegordijn

De combinatie van vocht en hoge temperaturen is niet goed voor natuurlijke of kunststof materialen omdat er gemakkelijk schimmelvorming optreedt. Dit wordt gekenmerkt door zwarte vlekkerige aanslag die op muren in de douche of in de hoeken van de badkamer kan optreden. Maar helaas vaak ook in het douchegordijn. Het is belangrijk om de douchegordijnen op de juiste lengte te hebben dat ze niet in de natte douchebak blijven liggen. Tevens moeten ze uit kunnen hangen en zo kunnen drogen na de douchebeurt. Door het douchegordijn af en toe te wassen en liefst te sluiten na gebruik krijgt intrekkend vocht weinig kans om schade te veroorzaken.
Terug naar overzicht