Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Een douche in de badkamer

De douche, een plek om te ontspannen en op te frissen. Een badkamer is normaal gesproken voorzien van bepaald sanitair, zoals een inloopdouche met of zonder douchedeur, een douchescherm, of een douche bad combinatie waarbij de uitvoering sterk kan verschillen. Van een inbouw/opbouw douchebak met geïntegreerde douchedrain/douchegoot tot complete douchecabine.

Voor een compleet overzicht van mogelijkheden, bekijk ons assortiment.

Geniet in weelde

Rekeningen houden met het milieu is erg belangrijk. Daarom bestaat er nu ook de waterbesparende douche. Deze douche verbruikt gemiddeld 20% minder dan een normale douche. De dubbele douchekop zorgt ervoor dat u met z'n tweeën tegelijk onder de douche kunt staan.

De massage douche vindt u terug in verschillende van onze wellness douchecabines. Deze zijn in te stellen op een harde stand, zachte stand, straalgerichte stand of een wijdlopende stand. Regendouches, een andere optie waar u uit kunt kiezen geven een geweldig comfort doordat ze een diameter van gemiddeld 24 cm hebben. Ook regendouches zijn in een waterbesparende douche uitvoering verkrijgbaar.

Stortdouche

De stortdouche is een douche waarbij grote hoeveelheden water tegelijk uit de douchekop komen. Omdat er zoveel water uit komt, is het wel belangrijk dat u kijkt of uw cv-ketel deze aan kan. Behalve de hoeveelheid water die uit de douche komt, moet de afvoer ook groot genoeg zijn om al dat water in één keer te kunnen afvoeren.

Douche en badwand

Er zijn verschillende soorten inloopdouchewanden voor de douche. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande douchewand, douchewanden voor in de hoek of een glazen douchewand. Douchewanden op maat laten maken is ook mogelijk. Een gesloten douchecabine behoort ook tot de mogelijkheid, waarbij u de douchedeur op maat kunt laten maken.

Mocht u een combinatie hebben van douche en bad, dan kunt u het beste kiezen voor een badscherm. Deze wordt geplaatst op de rand van uw bad, waardoor u geen last hebt van water in uw badkamer als u gebruik maakt van de douche. Deze zijn in enkel, twee- of driedelige uitvoering leverbaar.
Terug naar overzicht