Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Een dorpel als waterdrempel in de douche

Mocht u een inloopdouche hebben dan is het handig en hygi├źnisch dat het water in de doucheruimte blijft. Dit is afhankelijk van het afschot in de doucheruimte, dit is de aflopende vloer naar afvoer. Het is niet mogelijk om een douchecabine direct op de vloer te plaatsen, tenzij de vloer voldoende waterpas is. Daarom is het plaatsen van een dorpel een ideale oplossing. In ons assortiment leveren wij dorpels van ons eigen merk en van het merk Get Wet, beide zijn van hoge kwaliteit voor een duurzame toepassing.

Dorpel modellen

Omdat mensen steeds vaker een douche willen zonder traditionele douchebak, worden er steeds meer dorpels verkocht. Wij leveren vier verschillende soorten van ons eigen Sealskin merk. Deze zijn:

Deze verschillende modellen zorgen ervoor dat u een droge badkamer houdt en daarnaast zorgt het voor een perfecte afwerking.

De eigen merk dorpels zijn leverbaar in twee kleuren, wit of zwart. Een Get Wet dorpel is verkrijgbaar in wit, zwart of grijs. Elke dorpel is op maat te maken waardoor het altijd in uw badkamer past. En doordat ze gemaakt zijn van polymeer met gemengde mineralen, zijn ze onderhoudsvriendelijk en hebben ze de uitstraling van natuursteen. U kunt dorpels op twee manieren monteren, verzonken in de vloer of bovenop de bestaande vloer.

Dorpel als vervanging voor een douchebak

De dorpel dient steeds meer als vervanging van de douchebak. Mensen willen een strakke badkamer zonder uitstekende douchebakken, daarom is een dorpel de ideale oplossing als je een strak betegelde vloer wilt.

Overigens zijn er ook douchebakken te verkrijgen waarbij de douchevloer geïntegreerd is met de drain. Dit zorgt voor een waterdichte afvoer die makkelijk in te bouwen is en waarbij het afschot direct goed is. De noodzaak voor een dorpel valt dan weg, terwijl u wel nog de tegels kunt door plaatsen in de douche. De douchevloer kan namelijk betegeld worden.
Terug naar overzicht