Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Een badkuip in de badkamer

Hoewel er steeds vaker bij een nieuwe badkamer voor een douche wordt gekozen, zoals bijvoorbeeld een inloopdouchewand of vrijstaande douchecabine, is de badkuip nog verre van vergeten. Natuurlijk is er door de jaren heen ook bij ons veel ontwikkeld en is het bad al lang niet meer de eenvoudige badkuip van vroeger. Bekijk hier onze complete collectie badkuipen.

Badkuip in diverse vormen

Sealskin heeft diverse types en vormen badkuipen ontwikkeld, om te passen bij alle smaken badkamers qua vorm en maat. Het mooie is dat in elke badkuip serie met zijn eigen signatuur qua ontwerp verschillende mogelijkheden verkrijgbaar zijn in vorm of uitvoering. Rechthoekige of vierkante vormen, vrijstaande baden of een hoekbad, met een extra brede rand voor uw badkamer accessoire, er is veel verkrijgbaar en de gemiddelde badkuip is ook uit te rusten met het Sealskin whirlpool systeem. De meest voorkomende badkuip vormen zijn:

Badkuip series

Binnen het Sealskin assortiment vindt u vijf badkuip series, ieder met haar eigen unieke uitstraling.

 1. Urban
  Binnen de Encuentro serie krijgt u een ideale combinatie tussen design en functionaliteit. De strakke vormgeving is gecombineerd met een prima ligcomfort.
 2. Chezza
  De Chezza serie is bedoeld voor de ware genieter. Extra diepte en ligruimte in combinatie met een ergonomische gevormde 'rug' voor langdurig comfort.
 3. Comfort Line
  De Comfort Line biedt de keuze uit een selectie eenpersoons- en tweepersoonsbad modellen. De ronde vormen zijn praktisch vormgegeven met een goed ligcomfort en maken uw badkamer vriendelijk in sfeer.
 4. Senso
  De elegante vormgeving en tijdloze uitstraling van de Senso serie geeft de badkamer een warme gevoel.
 5. Luxury line
  Zoals de naam al doet vermoeden, krijgt u met een badkuip uit de Luxury Line een weelderige badkamer. Speciale vormen en modellen zijn beschikbaar, waardoor de badkuip past in iedere badkamer.

Badkuip en douche combinatie

Natuurlijk is het zo dat de gemiddelde Nederlandse badkamer van ongeveer 6-8 vierkante meter geen ruimte biedt voor een grote regendouche of luxe whirlpool. De combinatie van een badkuip met douche is echter al wel snel mogelijk dankzij het slimme ontwerp van onze Sealskin producten.
Terug naar overzicht