Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Badkamerspiegel, soorten en modellen

Er zijn maar weinig badkamers te vinden in Nederland die geen Sealskin producten hebben, maar er zijn er nog minder te vinden waar geen badkamerspiegel in zit. Of het nu is voor het tanden poetsen, opmaken, scheren of iets anders, een spiegel draagt altijd wat bij. Over het algemeen wordt de spiegel gemonteerd boven de wastafel(s) waarbij het al dan niet geïntegreerd is in een badmeubel waar u uw badkamer accessoires kwijt kunt. De grootte van een badkamerspiegel is over het algemeen niet meer dan een meter hoog, maar de breedte varieert als er twee wastafels zijn. Al worden er vaak dubbele spiegels besteld om iedere wastafel zijn eigen spiegel te kunnen geven.

Lijst om de badkamerspiegel

Een kale badkamerspiegel wordt niet door iedereen even mooi gevonden, dus zijn er verschillende randafwerkingen in het Sealskin assortiment. Een randafwerking kan bestaan uit een facetgeslepen rand, wat het geheel eenvoudig maakt maar wel netjes. Echter kunnen onze dealers ook een lijst om de spiegel samenstellen en leveren die geheel aansluit bij de verdere afwerking van de badkamer.

De lijsten voor om de badkamerspiegel zijn samen te stellen in kleur en ontwerp. Er zijn ongeveer 40 verschillende lijsten die variëren van modern tot klassiek. De spiegels die zonder facetrand besteld worden kunnen in principe in iedere gewenste maat worden geleverd tot een maximale grootte van 2,5 bij 2,5 meter.

Spiegelverwarming

Spiegelverwarming is iets wat niet vanzelfsprekend bij mensen in het hoofd zit als er naar een badkamerspiegel wordt gekeken. Dit is jammer want deze onbekende "luxe" geeft een grote verhoging van het gebruiksgemak omdat de spiegel altijd bruikbaar blijft. Ook als er flink gedouched is in de afgesloten badkamer, zorgt de spiegelverwarming ervoor dat er geen condens op de spiegel ontstaat. De spiegelverwarming wordt over het algemeen aangesloten op de verlichting van de badkamer(spiegel) want dan werkt hij alleen als het ook nodig is.

Normaal gesproken vindt u verschillende soorten en vormen badkamerspiegels bij Sealskin, modern design of een klassieke uitstraling, voor ieder wat wils.

Wegens een wisselend assortiment hebben we op dit moment geen badkamerspiegels in ons assortiment. Als alternatief voor een badkamerspiegel kunt u bij Sealskin terecht voor andere badkamer Fashion producten zoals een douchegordijnbadmatveiligheidsmattenaccessoiresstylingspakketten en verschillende soorten stangen en ringen.
Terug naar overzicht