Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Badkamer accessoire voor decoratie

Decoratie in de badkamer is niet compleet zonder de juiste badkamer accessoire. Accessoires kunnen onder andere zijn een douchegordijn, toiletborstel, antislip mat of een zeepdispenser. Zonder de juiste badkamer accessoire keuzes mist de badkamer net dat extra beetje sfeer of de gewenste personal touch.

Sealskin levert verschillende badkamer accessoire opties voor uw toilet, douche, wastafel of bad. Keuze genoeg voor iedereen. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten houders. Dit zijn houders voor uw tandenborstel, handdoeken, zeepdispenser of bekerhouder. Bekijk ons complete assortiment accessoires.

Soorten badkamer accessoire

Er zijn verschillende soorten Sealskin badkamer accessoires, alles om uw sanitair te voorzien. U heeft de keuze uit:

Douchegordijn

Bij douchegordijnen kunt u het zo gek maken als u wilt. Deze badkamer accessoire is leverbaar in wel vijftien verschillende kleuren en diverse designs. Het douchegordijn wordt gebruikt om uw badkamer zo droog mogelijk te houden. Tegenwoordig wordt overigens wel steeds meer gebruik gemaakt van inloop douchewanden, omdat dat net iets meer stevigheid biedt en meer water tegenhoudt. Wij bieden verschillende soorten doucheringen als decoratie.

Badmat

Badmatten zijn leverbaar in 14 kleuren. Deze zijn van belang om uw badkamer goed droog te houden of voor als u net uit de douche komt, ervoor te zorgen dat u niet gelijk op de koude vloer stapt. Wat betreft de veiligheid heeft Sealskin antislip badmatten. Deze worden in de badkuip of douchebak gelegd om ervoor te zorgen dat u niet uitglijdt. Deze zijn leverbaar in 26 kleuren waarbij u ook nog de mogelijkheid heeft om er stickers op te plakken.

Badtextiel

Om de badkamer decoratie compleet te maken heeft u nog badtextiel. Onder badtextiel vallen de badkamer accessoire artikelen als handdoeken, washandjes en badsets compleet met washand en handdoek. Decoratie is belangrijk om uw badkamer of toilet te voorzien van accessoires, maar vooral ook om de badkamer praktisch in te richten en te personaliseren naar uw smaak. Behalve bovenstaande producten bieden wij nog meer accessoires zoals een wasmand, tissuebox of zeeppompje. Ook deze badkamer accessoire artikelen zijn weer in verschillende kleuren leverbaar zodat het in elke badkamer past.

Al deze producten zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig uitgekozen sanitair winkels, vindt hier uw dichtsbijzijnde verkooppunt.
Terug naar overzicht