Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Een bad in de badkamer

Ze zijn er tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren. Rechthoekige modellen, vierkant of speciale modellen in een aparte vorm. Inbouw, half inbouw of vrijstaande modellen. Maar het principe is hetzelfde gebleven. Een bad in de badkamer is dé plek om heerlijk onderuit te zakken. In de badkamer moet u zelf volledig kunnen ontspannen, want dat is waar het om gaat. Of het nu in een standaard badkuip is, een hoekbad, een tweepersoonsbad of een whirlpool, alles is mogelijk bij Sealskin.

In ons online bad assortiment kunt u alle modellen, series en uitvoeringen bekijken.

De modellen

Na een heerlijk warm bad voelt u zich weer ontspannen en als herboren. Daarom is het belangrijk dat u voor een bad kiest wat naar uw wensen is. Een bad met ergonomische belijning voor ondersteuning van uw rug, een uniek design die past bij uw smaak of een modern bad met alle mogelijkheden op het gebied van weelde en luxe.

Bij Sealskin zijn er verschillende bad modellen waarbij dit mogelijk is. Zo is er de Chezza serie bijvoorbeeld, waarbij eigenzinnigheid, comfort en design perfect samen komen. Deze modellen, met hun elegante vorm zorgen voor een prachtig bad om te zien. Daarnaast is het mogelijk om dit bad in te bouwen, maar ook als vrijstaand bad te plaatsen.

Mogelijkheden van een bad

De eisen van de meeste Nederlanders zijn veranderd en zo ook de mogelijkheden van het bad. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van licht-therapie, voor nog meer ontspanning, of tv kijken vanuit uw bad. Het is een echt meubelstuk geworden, wat steeds vaker afgestemd wordt op het interieur van de rest van uw badkamer.

Wat dacht u van een bad met een extra brede rand wat ervoor zorgt dat u diverse badkamer accessoires en decoraties naast uw bad kunt plaatsen.Of het gebruik van een douche bad combinatie via een badscherm. Mocht de ruimte te klein zijn en u toch wilt genieten van een bad, dan is een douchebad een ideale oplossing. Hiermee kunt u zowel gebruik maken van de douche als het bad. Let er wel op dat de bodem van een bad erg glad kan zijn, dus zorg ervoor dat het gedeelte wat u als douche gaat gebruiken slipvrij is via een antislip badmat.
Terug naar overzicht