| Se connecter | S'inscrire | Mes produits favoris (0)

Nouvelles

SOHO, industrial interior in de badkamer van nú

Sealskin introduceert de bijzondere ‘Soho’; een innovatief programma douchedeuren en -wanden, passend bij de interieur trend ‘Urban Chique’. Hierbij worden donkere, chique kleuren en materialen gebruikt in trendy industriële interieurs of juist als contrast in strakke, moderne ruimtes. Deze bijzondere interieurstijl is voor het eerst succesvol vertaald naar de badkamer van nú; met de douche als eye-catcher.

Industriële, stalen deuren vormden de inspiratie voor onze designers. Deze inspiratie zie je terug in het algehele ontwerp met zijn matzwarte kaders. Maar ook in de subtiel toegepaste industriële bouten. Met bijzonder veel aandacht voor details, zoals de verborgen bevestiging van de steun en de mogelijkheid om de deur ook drempelloos te plaatsen, is deze industriële look succesvol vertaald naar een moderne douche.

Werkelijk uniek is het gebruik van verborgen scharnieren. Als de deur gesloten is, zijn deze compleet aan het zicht onttrokken. De scharnieren zijn opgebouwd uit vier elementen om de krachten makkelijk te verdelen en hebben 3 assen, waardoor de deur tot maar liefst 180º te openen is.


Soho is speciaal ontwikkeld voor de badkamer. Daarom is  gezorgd voor maximaal schoonmaakgemak. Het 8mm dikke, heldere veiligheidsglas is standaard voorzien van Sealglas, een antikalk laag waardoor vuil zich minder snel zal hechten. Aan de binnenzijde wordt het glas vrijwel nergens onderbroken, zodat het eenvoudig met een wisser of handdoek te drogen is na gebruik.
Bekijk hier het Soho programma.
Blijf op de hoogte van het laatste Soho nieuws: sealskin.nl/soho


AnnexesRetour à la vue d'ensemble