| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Staal. Stoer én elegant…

Industrieel design. Dé trend in ons interieur.

Je hoeft echt niet in een oud huis te wonen om een industriële sfeer in je huis te brengen. Ontdek hoe je deze stoere woonstijl ook gemakkelijk in je badkamer toepast…

Denk aan koelere kleuren zoals zwart-, wit- en grijstinten, legergroen en bruin. Materialen of decoratieve elementen in kalk, klei, steen. Combineer deze met tegels in betonlook of met een karaktervolle gietvloer. Zo bereik je al gauw de juiste basis. Maak het geheel af moet stoere, metalen accenten en gebruik desgewenst ook accessoires met leer en onbewerkt hout.

In de industriële woonstijl is een pure stijl waarbij grote elementen dé eyecatchers vormen. De douche is zo’n groot element.  Sealskin brengt daarom haar meest populaire duka 4200 nu ook in een STAAL kleur. Het resultaat? Een wel heel elegante douche met een stoere, ruwe touch…

Opvallend is hierbij ook de aandacht voor authentieke details. Ze hoeven dus allemaal niet weggestopt te worden. Zo zijn de bevestigingen uiterst precies verlijmd aan het glas. En dat mag gewoon gezien worden! Daarom is de duka 4200-2 serie nu óók in helder glas verkrijgbaar, zónder een zeefdrukrand aan de bovenzijde van het glas.

Extra voordeel: de vele douchevormen en maatwerkmogelijkheden. Zo past er altijd een industriële douche in je nieuwe badkamer.

Laat je inspireren en klik hier voor een Sealskin dealer in de buurt!
Terug naar overzicht