| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Terugblik op een zeer geslaagde show

Aan alles komt een einde. Zo ook aan The Sealskin Innovation Show. Wij kijken terug op 2 bijzonder geslaagde showdagen. Hartelijk dank aan alle gasten, collega’s en de gastvrije medewerkers van De Efteling. Dankzij jullie werd The Sealskin Innovation Show een groot succes!

Gedurende 2 dagen hebben we vele Sealskin dealers, installateurs, projectbegeleiders en andere sanitairspecialisten mogen inspireren met badkamerideeën en laten genieten van de mooie innovaties die Sealskin te bieden heeft. Beide dagen stonden bol van nieuwe trends op het gebied van kleuren, technieken en materialen. Zeer positief waren dan ook de reacties op onze noviteiten zoals de duka Natura doucheserie, de in zwart uitgevoerde duka 1700 douches en de previews die we hebben gegeven van bijvoorbeeld SoHo douches (verkrijgbaar vanaf eind 2017), Rose douchevloeren en design glas. Allemaal mooie nieuwe zaken die binnenkort voor u verkrijgbaar zijn.

Dit alles in de sfeervolle omgeving van attractiepark De Efteling, waar we samen met onze bezoekers exclusief toegang kregen tot de nieuwste attractie Symbolica en de dag op toepasselijke wijze hebben afgesloten met de spetterende watershow Aquanura. Dank voor jullie grootse opkomst en enthousiaste reacties!

The Sealskin Innovation Show 2017

Bekijk de foto's
Terug naar overzicht