| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Glashelder voordeel op Sealskin douches!

LET OP: DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

Schoonmaakgemak van de badkamer is belangrijk. Dat is waar Sealskin dan ook voortdurend rekening mee houdt! De douches van Sealskin zijn met aandacht voor detail ontwikkeld. Met oog voor design, kwaliteit en bedienings- en onderhoudsgemak.

Uiteraard wilt u uw douche jarenlang mooi houden. Dus is het schoon en kalkvrij houden van het glas van groot belang. Door dagelijks gebruik van de douche wordt het glasoppervlak enorm belast. Sealskin biedt hiervoor twee professionele oplossingen; Sealglas en het innovatieve ProCare. ProCare is de glascoating die één geheel vormt met het glas en daardoor permanente bescherming biedt.

Om u voordelig kennis te laten maken met deze nieuwe innovatie bescherming biedt Sealskin u nu bij aankoop van uw nieuwe Sealskin douche GRATIS PROCARE.

Let op: deze actie is geldig van 2 januari t/m 25 maart 2017!

Dit is dus hét moment om uw Sealskin douche aan te schaffen en te profiteren van dit mooie voordeel. Dan bent u verzekerd van jarenlang helder doucheplezier! Meer weten over de douches van Sealskin of deze mooie aanbieding? Laat u dan informeren bij een van de Sealskin verkooppunten bij u in de buurt.


BijlagenTerug naar overzicht