| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Nieuws

Nieuw garantiebewijs Sealskin douches

Sealskin maakt het u gemakkelijk! In dat kader vindt u vanaf heden een nieuw garantiebewijs bij alle Sealskin-duka douches.

In dit garantiebewijs is nauwkeurig en duidelijk omschreven op welke wijze dient te worden omgegaan met eventuele onvolkomenheden aan het product. Daarnaast geeft het garantiebewijs uitsluitsel over de mate waarin - en manier waarop - aanspraak kan worden gemaakt op de verleende garantie. Ook wordt een heldere uitleg gegeven over spatwaterdichtheid, onderhoudsvoorschriften, eigenschappen van het glas en informatie over veiligheidsglas. In de garantiebepalingen zelf is overigens niets gewijzigd. De garantietermijn is vijf jaar, welke aangegeven is op de sticker op de achterzijde van het garantiebewijs.

Overigens is het voor de afhandeling van de aanvraag van groot belang dat onvolkomenheden schriftelijk gemeld worden met daaraan toegevoegd het unieke productienummer van het betreffende product. Dit unieke productienummer vindt u op de achterzijde van het garantiebewijs. Voor informatie over de verdere procedure verwijzen we u graag naar uw Sealskin verkooppunt.

De complete tekst van het garantiebewijs vindt u hier.
Terug naar overzicht