Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Se connecter | S'inscrire | Mes produits favoris (0)

Disclaimer

De informatie op deze website is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Voor zover sprake is van eventuele wijzigingen of vergissingen, kunnen geen rechten worden ontleend aan hetgeen op deze website vermeld staat. Sealskin is continu bezig met productontwikkeling en productverbetering. Alle producten en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande melding.

Sealskin behoudt zich alle rechten, waaronder de rechten van intellectuele eigendom, met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s) voor.

Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sealskin. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.