Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
| Inloggen | Registreren | Favorieten (0)

Coram Projects

Coram Projects is een zusterbedrijf van Sealskin en zelfstandig onderdeel van Coram Group, gericht op de projectenmarkt. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, Coram Projects heeft voor iedere badkamer een pasklare oplossing. De organisatie achter Coram Projects staat garant voor expertise en totale ontzorging vanuit haar rijke historie van meer dan 250 jaar ervaring als fabrikant/leverancier in de internationale sanitairmarkt. Zo zijn er mede dankzij onze organisatie al vele projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd.

Coram Projects werkwijze

Coram Projects bouwt voor u en u kunt bouwen op Coram Projects. De geroutineerde monteurs van Coram Projects beschikken over veel technische know-how en ervaring. Coram Projects werkt volgens afgesproken planning en levert en monteert douchewanden, douchedeuren en douchecabines uitgevoerd als standaard- of maatwerkoplossing. Coram Projects is in staat u volledig te ontzorgen. Deze werkwijze heeft geleid tot grote tevredenheid bij onze opdrachtgevers in vastgoed, hospitality & leisure en vele andere segmenten.

Een badkamer totaaloplossing

Coram Projects staat garant voor uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, vele maatwerkmogelijkheden, korte levertijden, een eigen servicedienst, korte communicatielijnen en ontzorging van A tot Z. Onze Fabrikantgebonden Product Specificaties (FPS) kunt u vinden in STABU. Voor meer informatie over Coram Projects neemt u contact met ons op via +31 (0)416 672 693 of sales@coramprojects.com .

Voorbeeld referentieproject:

     

Skymaster Tulip Inn, Schiphol Oost